Utólagos vízszigetelés Balaton, Kaposvár, Veszprém, Keszthely

Utólagos vízszigetelés Balaton, Kaposvár, Veszprém, Keszthely

Vegye fel a harcot a vizes falakkal szemben! Ha Önnél is felbukkantak a nedves, salétromos falak, málló vakolat és a penészes, dohos levegő, esetleg a víz áll a pincében, ne tétovázzon eltüntetni ezeket a kellemetlen és egészségre ártalmas körülményeket! Mielőtt felveszi a kesztyűt, gondolja át a mikéntjét, ugyanis ha laikusként teszi ezt, mélyen a zsebébe nyúlhat és lehet, hogy a probléma vissza is fog térni.

Az biztos, hogy semmiképpen nem kell megtűrnie otthonában ezeket a kellemetlen tüneteket, mi segítünk!

Ha a talajból felszívódik a falakba a nedvesség, előbb utóbb mállani kezd a vakolat, ha pedig hőhidak találhatók a házban és magas a benti levegő páratartalma, azok meg penészesedést eredményeznek. Szakértő segítségét kérje a dohos szag eltüntetésére.

Utólagos vízszigetelés Balaton, Kaposvár, Veszprém, Keszthely Székesfehérvár
Utólagos vízszigetelés Balaton, Kaposvár, Veszprém, Keszthely

Ha eldöntötte, hogy hív egy szakembert, akkor tárcsázzon minket, teljeskörűen és véglegesen számoljuk fel a vízszigetelési bajokat, nem lesz több potyogó vakolat és penészesedés! Tevékenyégünk fő profilja a vizes falak szigetelése, utólagos vízszigetelése és az utólagos falszigetelés.

Készséggel állunk szolgálatára!

Legyen akár régi ház, amit most újítottak fel vagy akár újépítésű, ha nincs vízszigetelés, vagy elöregednek a falak, elkezdnek alul vizesedni. Az ásványi anyagok is jönnek a vízzel együtt, ezek azok, amik kimarják a vakolatot és a festéket. Főleg azután, hogy kiszáradnak a sókristályok, akkor kezd a fal porózus állagúvá válni. Az ásványi anyagok a levegőből is felszívják a nedvességet, így ezzel növelik a vizesedés jelenségét. Salétromos lesz a fal, és a helyiségbe lépve érezni lehet a penész és a dohos falak szagát. Főleg télen kapcsol nagyobb fokozatra, mert a nedves fal hőhíddá válik, rácsapódik a levegő páratartalma is a vizes felületekre. Kész is a penészesedés táptalaja! Az első megjelenő foltok után a penész a levegő útján tovább terjedhet más felületekre is.

Ezt a problémát komolyan kell venni!

Szerencsére már vannak olya vízszigetelési  eljárások, melyek az év bármely szakában elvégezhetők, akár bontás nélkül is, környezettudatos módon, hogy házának falai olyanok lehessenek, mint újkorukban! Alkalmazza Ön is a legjobb módszert, ne legyen kifogás, ha az ára esetleg kicsit magasabb, mintha saját kútfőre hagyatkozna, és csináld magad próbálná orvosolni a problémát! Ha mégis nagyon borsosnak találja, vegye igénybe a 0 THM-es egyedi fizetési konstrukcióinkat! Fizessen részletekben, megéri!

Főoldal a Utólagos vízszigetelés Balaton, Kaposvár, Veszprém, Keszthely aloldalról