Rólunk

Üdvözlöm!

Nagy Károly vagyok!

Meggyőződésem, hogy rengeteg család küzd azokkal a problémákkal, melyekre tevékenységünk, a vizes falak végleges kiszárítása megoldást jelent.
Akik nincsenek otthon a technológiai részletekben, saját bőrükön tapasztalják, mennyi probléma és bosszúság, ha az otthonukban vizesek, vagy penészesek a falak. Mivel ennek kijavítása komoly befektetés, sokan félnek nekivágni, mert nem ismerik a várható költségeket.

Ezért a szakmai tényezőkön kívül két dolgot érdemes figyelembe venni:

A nedvesség diagnosztikai szolgáltatáscsomag és a rendkívül gyors 7 napon belüli kiszállás lehetősége. Mivel csapatunk az ország bármely pontján elvégzi a munkát, ezért tartom fontosnak, hogy ismerjen meg minket, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi nem a helyi kőműves vagyunk, hanem Magyarország egyik vezető utólagos vízszigetelésekkel foglalkozó cége. Profi megoldásaink vannak nedves, vizes, dohos és penészes falakra, házakra, lakásokra, talajvizes pincékre, középületekre, templomokra.

Megbízható technológiáink és magas minőségű munkánk révén mára megkerülhetetlenné vált vállalkozásunk a kapilláris nedvesedés és befolyó vizek elhárítása területén. Több évtizedes áldozatos munkánk gyümölcseként mára közel tízezer vizes házat változtatott kellemes, száraz és meleg otthonná.

Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, akkor már nyugodt lehet, mert megtalálta azt a csapatot, aki nagy biztonsággal megoldja nedvesedési, vakolat mállási és penészesedési problémáit.

Nem csak a szigetelésben számíthat ránk, hanem a sérült vakolat helyreállításában is. Több évtizedes tapasztalatunk a falszigetelés területén garantálja Önnek, hogy problémája a szigeteléssel csak a mai napig volt. Ettől a pillanattól kezdve hozzáértő szakemberek veszik át Öntől a szigetelési tennivalókat.
Mi vigyázunk mától otthonára!

Csapatunk hozzáértő szakemberek-ből áll. Mérnökök, technikusok, tanácsadók, kőművesek, adminisztrátorok mindegyike kiváló a maga szakterületén. Ezért értük el, hogy a nedves falak szigetelése területén az élenjáró népszerű cégek egyike lettünk Magyarországon.

Nagy Károly vízszigetelés

Nagy Károly

Aquametodika Kft.
Balatonboglár

Kapcsolat

UTÓLAGOS VÍZSZIGETELÉS, UTÓLAGOS FALSZIGETELÉS
utólagos falszigetelés
penészes falak szigetelése
PENÉSZES FALAK KEZELÉSE
penészes falak kezelése
vizes falak szigetelése